Cautare

4958 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spitalul judetean" (2.77 secunde)
Reprezentantii filialei Prahova a PNL au anuntat ieri ca vor revendica functiile de presedinte al Consiliului Judetean Prahova si de prefect al judetului, daca Florin Anghel - presedintele CJ, demisionar din PNL - se va inscrie in PD.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel. ... Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a revenit in Partidul Conservator, pe care il parasise in septembrie 2004 pentru a se inscrie in PNL.
Consilierul judetean PNL Victor Manea pare decis sa nu ia parte la sedintele CJC pana cand nu se va rezolva problema legalitatii alegerii presedintelui acestei institutii, Nicusor Constantinescu.
In urma cu cateva zile, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, l-a dat drept exemplu de comportament neadecvat in relatia cu organismele finantatoare ale Uniunii Europene pe Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Acestea au fost deja postate pe site-ul Consiliului Judetean Gorj si sunt la dispozitia contribuabililor, care au astfel posibilitatea sa afle culoarea politica a celor pe care i-au votat in anul 2004. Din statistica intocmita de conducerea Consiliului Judetean Gorj, in fiecare comuna exista cel putin un consilier independent.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
Directia Nationala Anticoruptie a informat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua, prin care a provocat un prejudiciu de peste 3,3 milioane de euro.
Relatia ENEL-Consiliul Judetean Constanta mai are putin si scoate scantei. Cine isi inchipuie ca ENEL Dobrogea furnizeaza energie si servicii tinand cont de renumele clientului - in cazul de fata Consiliul Judetean - se insala amarnic.
Cel putin asta dau de inteles inclusiv primarii care erau la un moment dat suparati si dadeau semne ca ar putea parasi partidul, pe motiv ca de la centru s-a decis ca nu Stelian Dutu este candidatul pentru sefia Consiliului Judetean Constanta.
"Vreau finantari europene pentru proiecte romanesti" Atributii Tania Bogdan a fost aleasa consilier judetean din partea Partidului National Liberal si face parte din Comisia nr. 1 a Consiliului Judetului, care se ocupa de buget - finante, strategii, studii si prognoza economico-sociala.
Salariatii Consiliului Judetean Gorj vor sa ceara in instanta dreptul de a-si pastra norma de hrana si de tinuta, dupa ce Curtea de Conturi a stabilit ca angajatii trebuie sa restituie sumele primite in cursul anului trecut, in total 725.000 de lei.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
O comisie delegata de autoritatile judetene se va ocupa de identificarea unor solutii pentru rezolvarea problemelor din transportul judetean de persoane, unde fiecare operator este liber sa-si stabileasca tarifele iar traseele sunt schimbate dupa bunul plac al fiecaruia.
consilierul judetean Paul Ichim, seful Sectiei Chirurgie de la Spitalul de Urgenta, si directorul general al clubului de fotbal Otelul Galati, consilierul local Marius Stan. ... ministrul Muncii, senatorul Paul Pacurau, si directorul Autoritatii Judetene de Sanatate Publica, consilierul judetean Sorin Ungurianu.
Un proiect ambitios - REGENERAREA ZONELOR REPREZENTATIVE ALE JUDETULUI CALARASI Marti, 4 iulie, in foaierul Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, a fost deschisa expozitia de proiecte REGENERAREA ZONELOR REPREZENTATIVE ALE JUDETULUI CALARASI.
Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a prezentat o harta a regiunii, precizand ca pana in 2020, in zona Olteniei nu este prevazuta nici o autostrada. Fara a pronunta vreun nume, si alti participanti la forum au acuzat ca nu s-a realizat drumul expres Craiova-Pitesti, atat de necesar Olteniei.
Pe de alta parte, Radu Comanici a deplans situatia economica din ce in ce mai precara a tarii, dar si problemele legate de Spitalul Judetean Constanta, care a ramas fara finantare.
La Spitalul Judetean, de exemplu, s-au cheltuit 1,1 milioane de lei pentru amenajarea intrarii, lucrare realizata in trei luni si "impodobita" cu granit, termopane de import, fotolii din piele si plasme, dar care iarna face ca angajatii sa se imbolnaveasca din cauza frigului, iar vara sa se sufoce de cald.
In perioada care vine, consiliile locale din Dolj si cel judetean vor intra in focurile conceperii bugetelor locale dupa normele stabilite de lege. ... La consiliul judetean, bugetul va fi supus aprobarii probabil in februarie, iar de saptamana viitoare vom incepe discutiile cu primarii", a spus Prioteasa.
Lucrarile de renovare incepute acum doua luni la Spitalul din Craiova cu bani de la consiliul judetean se apropie de final.
google-analytics.com